Φωτιά Τωρα : Fwtia Twra Ston Peiraia Binteo Fwto : Κλείστε καλά τις πόρτες και τα παράθυρα.

Φωτιά Τωρα : Fwtia Twra Ston Peiraia Binteo Fwto : Κλείστε καλά τις πόρτες και τα παράθυρα.. Η φωτιά που έχει ξεσπάσει στην ιεράπετρα από το απόγευμα σε δασική έκταση, καίει ακόμα στην περιοχή με τους πυροσβέστες να επιχειρούν ακόμα προσπαθώντας να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο Φράξτε τις χαραμάδες με βρεγμένα πανιά για να μην μπει μέσα ο καπνός. Πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, για τις φωτιές σε ασπρόπυργο, βαρνάβα αττικής, βόλο, ελευσίνα. Για «ακόμα μια δύσκολη μέρα» έκανε λόγο ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια έκτακτης ενημέρωσης για τις πυρκαγιές το απόγευμα του σαββάτου. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου βορείως της γεωπονικής σχολής του πανεπιστημίου θεσσαλίας και λόγω της ξηρασίας άρχισε να παίρνει διαστάσεις.

Φράξτε τις χαραμάδες με βρεγμένα πανιά για να μην μπει μέσα ο καπνός. Κλείστε καλά τις πόρτες και τα παράθυρα. Φωτιά είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη απόψε βράδυ τετάρτης (21/7) στη δυτική θεσσαλονίκη. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο κιλκίς. Η φωτιά που έχει ξεσπάσει στην ιεράπετρα από το απόγευμα σε δασική έκταση, καίει ακόμα στην περιοχή με τους πυροσβέστες να επιχειρούν ακόμα προσπαθώντας να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο

Cijizmq2wrqdzm
Cijizmq2wrqdzm from www.newsbeast.gr
Τα ελικόπτερα κατάφεραν με τις ρίψεις να την περιορίσουν. Μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά κοντά. Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με. Έκτακτη ενημέρωση από τον νίκο χαρδαλιά. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Φωτιά είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη απόψε βράδυ τετάρτης (21/7) στη δυτική θεσσαλονίκη. Επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Δείτε live όλες τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κλείστε καλά τις πόρτες και τα παράθυρα.

Δύο περιφέρειες βρίσκονται σε πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για αύριο, πέμπτη 15 ιουλίου, σύμφωνα με την…. Εντολή εκκένωσης στο χωριό ρυτό κορινθίας (εικόνες) Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με την ηλικία και την κατάστασή τους. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε αγροτική έκταση στο καλέντζι κορινθίας Επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα. «κλείστε καμινάδες, παράθυρα, πόρτες» ησαπ: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο κιλκίς. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου βορείως της γεωπονικής σχολής του πανεπιστημίου θεσσαλίας και λόγω της ξηρασίας άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Έκτακτη ενημέρωση από τον νίκο χαρδαλιά. Σαράντα επτά αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν από τις 6.00 χθες το πρωί μέχρι τις 6.00 σήμερα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (23/7/2021) στο βόρεια της βόνης του. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος. Στο σημείο επιχειρούν 59 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 17 οχήματα, δύο ελικόπτερα και τέσσερα πυροσβεστικά.

Νωρίς το απόγευμα υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση, στη νέα ιωνία βόλου. «κλείστε καμινάδες, παράθυρα, πόρτες» ησαπ: Φράξτε τις χαραμάδες με βρεγμένα πανιά για να μην μπει μέσα ο καπνός. Δύο περιφέρειες βρίσκονται σε πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για αύριο, πέμπτη 15 ιουλίου, σύμφωνα με την…. Φωτιά τωρα στη νέα κηφισιά.

Fwtia Twra Eyboia Problhma Me Thn Eleysh Twn Dyo Canadair Apo Thn Kroatia E8nos
Fwtia Twra Eyboia Problhma Me Thn Eleysh Twn Dyo Canadair Apo Thn Kroatia E8nos from www.ethnos.gr
Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος. Φωτιά τωρα στη νέα κηφισιά. Η φωτιά που έχει ξεσπάσει στην ιεράπετρα από το απόγευμα σε δασική έκταση, καίει ακόμα στην περιοχή με τους πυροσβέστες να επιχειρούν ακόμα προσπαθώντας να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου βορείως της γεωπονικής σχολής του πανεπιστημίου θεσσαλίας και λόγω της ξηρασίας άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε αγροτική έκταση στο καλέντζι κορινθίας Σε έκτακτη ενημέρωση θα προβεί στις 18:00 ο ο υφ. Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Ειδικότερα, η φωτιά ξέσπασε κοντά στο θεατράκι της νέας ευκαρπίας με τις φλόγες να είναι.

Νωρίς το απόγευμα υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση, στη νέα ιωνία βόλου.

Πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, για τις φωτιές σε ασπρόπυργο, βαρνάβα αττικής, βόλο, ελευσίνα. Ειδικότερα, η φωτιά ξέσπασε κοντά στο θεατράκι της νέας ευκαρπίας με τις φλόγες να είναι. Evima team 26.07.2021 | 23:34. Στο σημείο επιχειρούν 59 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 17 οχήματα, δύο ελικόπτερα και τέσσερα πυροσβεστικά. Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή καλέντζι κορινθίας. Στην φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη δ.ε. Επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου βορείως της γεωπονικής σχολής του πανεπιστημίου θεσσαλίας και λόγω της ξηρασίας άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Μάχη εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβέστες. Σαράντα επτά αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν από τις 6.00 χθες το πρωί μέχρι τις 6.00 σήμερα. Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Κλείστε καλά τις πόρτες και τα παράθυρα.

Evima team 26.07.2021 | 23:34. «η φωτιά ευτυχώς έχει περιοριστεί με την παρέμβαση της πυροσβεστικής, των εθελοντών και των υδροφόρων του δήμου. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε αγροτική έκταση στο καλέντζι κορινθίας Στην φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη δ.ε. Ειδικότερα, η φωτιά ξέσπασε κοντά στο θεατράκι της νέας ευκαρπίας με τις φλόγες να είναι.

U0gyotlje2iium
U0gyotlje2iium from www.ieidiseis.gr
Φράξτε τις χαραμάδες με βρεγμένα πανιά για να μην μπει μέσα ο καπνός. Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με την ηλικία και την κατάστασή τους. Φωτιά είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη απόψε βράδυ τετάρτης (21/7) στη δυτική θεσσαλονίκη. Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με. «κλείστε καμινάδες, παράθυρα, πόρτες» ησαπ: Πύρινο μέτωπο στο οποίο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής ξέσπασε το πρωί του σαββάτου στην περιοχή πάτημα στην ελευσίνα. Δύο περιφέρειες βρίσκονται σε πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για αύριο, πέμπτη 15 ιουλίου, σύμφωνα με την…. Απομακρύνετε τις κουρτίνες από τα παράθυρα.

Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά.

Έκτακτη ενημέρωση από τον νίκο χαρδαλιά. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην κορινθία ενώ με το πρώτο φως της ημέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε αγροτική έκταση στο καλέντζι κορινθίας «η φωτιά ευτυχώς έχει περιοριστεί με την παρέμβαση της πυροσβεστικής, των εθελοντών και των υδροφόρων του δήμου. Evima team 26.07.2021 | 23:34. Δύο περιφέρειες βρίσκονται σε πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για αύριο, πέμπτη 15 ιουλίου, σύμφωνα με την…. Δείτε live όλες τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Σαράντα επτά αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν από τις 6.00 χθες το πρωί μέχρι τις 6.00 σήμερα. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου βορείως της γεωπονικής σχολής του πανεπιστημίου θεσσαλίας και λόγω της ξηρασίας άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Τα ελικόπτερα κατάφεραν με τις ρίψεις να την περιορίσουν. Η φωτιά που έχει ξεσπάσει στην ιεράπετρα από το απόγευμα σε δασική έκταση, καίει ακόμα στην περιοχή με τους πυροσβέστες να επιχειρούν ακόμα προσπαθώντας να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Στο σημείο επιχειρούν 59 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 17 οχήματα, δύο ελικόπτερα και τέσσερα πυροσβεστικά.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook